”Lempeä valo hiipii pitkin hangen pintaa. Se hiipii pitkin karkeaa kallion harjaa. Lempeä valo jatkaa matkaansa, valoakustiikassa se kohtaa akustisen luonnonmateriaalin eläväisen pinnan.”

Valoakustiikka

Valoakustiikka yhdistää ekologisen akustisen materiaalin ja modernin Led –teknologian innovatiivisella tavalla. 

Siinne valoakustiikka tuoteperheeseen kuuluvat akustiset valaisimet ja valoelementit. Paju –valaisimen voit asentaa seinälle tai lattialle. Heksagon ja Neliö –valoelementeillä voit luoda omanlaisesi, juuri sinun tilaasi sopivan kokonaisuuden. 

Tuotteidemme koko prosessi suunnittelusta lopputuotteeksi toteutetaan Suomessa.  Valmistuksesta suuri osa tehdään käsityönä. Osa valmistusprosessista toteutetaan kuntoutujia työllistävällä Sevinion Verstaalla. Verstaalla on vahva ja pitkäaikainen kokemus akustisten materiaalien maalaamisesta. Meille on tärkeää olla mukana tukemassa suomalaista työtä, työllistymistä ja työhön kuntoutumista. 

paras valinta

Haluamme tuotteillamme olla luomassa hyvinvointia ja viihtyvyyttä julkisiin tiloihin, työpaikoille ja koteihin. Käytämme tuotteissamme vain ekologisia, ympäristöystävällisiä akustisia materiaaleja. Kaikki materiaalit ovat sisäilmalle turvallisia eikä niistä irtoa mitään hengitykselle haitallisisia aineita. 

Siinne-tuotteiden akustiset materiaalit on tutkittu ja ne toimivat hyvin ääntä absorvoivina elementteinä. Tuotteiden kolmiuloitteisuus ja seinän ja tuotteen väliin jäävä tila sekä erilaiset materiaalien vahvuudet lisäävät tuotteiden akustista vaikutusta. 

Tuoteidea on suojattu hyödyllisyysmallisuojalla ”pikkupatentti”, olemme hakeneet tuoteidealle patenttia. Tuotteillamme on CE merkintä.

siinne-valoakustiikkatuotteet

Siinne-tuoteperheeseen kuuluu valoakustiikan lisäksi myös ripustettavia tilanjakajia, akustista taidetta ja akustiikkapaneeleja.  Uutena tulossa pian sermimallisto – kysy lisää Säteestä, Jäävuoresta ja Aallosta!

Muuntojoustavuus on meille Siinteessä tärkeää – niinpä voit siirtää tuotteita joustavasti tilasta toiseen ja asentaa ne eri tilojen vaatimusten mukaisella tavalla. Valoelementit, ripustettavat tilanjakajat ja paneelit antavat rajattomasti mahdollisuuksia akustiikan ja taiteen yhdistämiseen tilaan sopivalla tavalla. 

arktinen muotoiluyritys

Siinne on Vuoden arktinen muotoiluyritys 2019. Perusteita palkinnolle löydät Arctic Design Weekin sivuilta: 

”Tuoteperhe on aidosti uniikki, mielikuvituksellinen ja innovatiivinen. Tuoteperhe käyttää materiaaleja oivaltavalla, mielikuvituksellisella ja uudella tavalla. Tuoteperhe parantaa ihmisten elämänlaatua ja elämää planeetallamme. Kestävä muotokieli edistää parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta.  

Tuotteella on potentiaalia tuottaa positiivinen vaikutus yhteiskunnallemme. Muotoiluun sijoittaminen johtaa kasvavaan markkinaosuuteen, suurempaan myyntiin ja parempaan asiakasuskollisuuteen.  Tuoteperheellä on potentiaalia kaupalliseen menestykseen niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.”

Täältä löydät lisää tietoa palkinnosta ja kriteerit palkinnon valitsemiseksi:

Vuoden Arktinen Muotoiluyritys

 

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste