Viikkotarjoukset

”Aamuaurinko kurkistaa sisään tupaan. Seinälle piirtyy ruutuikkunan kuva. Uusi päivä on alkamassa!” 

Syksy on tunnelmallisen valon ja rauhallisten hetkien aikaa. Siinne valoakustiikka luo kotiisi levollista tunnelmaa samalla rauhoittaen tilan äänimaailmaa. Nautitaan syksyn iltoina omasta ajasta, läheistä ja ystävistä.

Siinne akustiset Neliö valoelementit ja Neliö elementit – 15 %

Nyt uutena viikkotarjouksena löydät Neliö valoelementit. Neliö valoelementit ovat osa Siinne designakustiikka -tuoteperhettä. Niistä voit muodostaa erikokoisia ja -muotoisia kokonaisuuksia. Valoelementeissä valo tuo kauniilla tavalla esiin luonnonmateriaalin elävän ja vaihtelevan pintastruktuurin. Mikä allaolevista on sinun suosikkisi?

Ekologisen ja todella hyvin tilan äänimaailmaan rauhoittavien Neliöiden päämateriaalina on turve 80 % ja polyesteri 20 %. Turve on ekologista, nopeammin uusiutuvaa pintaturvetta. Turve itsessään muodostuu ontoista kuiduista ja siten jo sellaisenaan toimii hyvin akustisesti. Materiaalin akustiikkaluokka onkin A (paras mahdollinen). Siinne perussävyt ovat valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), vaaleanharmaa ja harmaa. Luonnonmateriaali luo pintaan elävän ja vaihtelevan struktuurin ja vaihtelua värisävyihin. Voit myös valita omat sävysi esimerkiksi Tikkurilan tai NCS värikartoista. Yhden Neliö valoelementin koko on 594 x 594 mm.

Siinne Nelio valoelementti valoakustiikka designakustiikka

Siinne Neliö valoelementti 3 kpl 830 € (OVH 985 €) Siinne perussävyt, 995 € (OVH 1184 €) kuvan kokonaisuus

Siinne Nelio valoelementti valoakustiikka designakustiikka

Siinne Neliö valoelementti 4 kpl 1075 € (OVH 1265 €) Siinne perussävyt, 1240 € (OVH 1464 €) kuvan kokonaisuus

Siinne Nelio akustinen valoelementti toimiston akustointi

Siinne Neliö valoelementti 6 kpl 1540 € (OVH 1815 €) Siinne perussävyt, 1880 € (OVH 2213 €) kuvan kokonaisuus

Hinnat sisältävät alv 24 %. Hintoihin lisätään toimituskulut 49 €. Siinne perussävyt ovat valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), vaaleanharmaa (NCS S 2000-N) ja harmaa (NCS S 4000-N). Oman värin lisä 199 €/väri/tilaus. Jos sinulla on mitä vain kysyttävää tuotteistamme tai tarjouksesta, autamme mielellään. Otathan yhteyttä!

Kysy lisää ja tilaa helposti:
Sähköpostilla: info@siinne.com
Puhelumella: 044 019 7496/Minna

Materiaali: Tehokkaasti jälkikaikua vähentävä akustinen materiaali, jossa on turvetta 80 % ja polyesteria 20 %. Antibakteerinen, M1 luokka. Standardipaksuus: 20 mm
Seinäänkiinnitys: Tarranauhakiinnitys
Äänen absorptioluokka: A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)
Materiaalin lämmönjohtavuus: 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)
Paloluokka: E (EN ISO 11925-2) Kysy tarjous paloluokan B d0s3 –materiaalista!
Takuu: 1 vuosi. Lue asennusohje huolella ennen tuotteiden asentamisen aloittamista.

Tunnetko tuoteperheestämme myös Heksagonin muotoisen Koivu -paneelin? Siinne Koivua voit yhdistää heksagonin muotoisina paneeleina Heksagon valoelementteihin ja elementteihin. Täältä löydät lisää malleja Neliö valoelementti kokonaisuuksiin!

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste