Viikkotarjoukset

Syksy on tunnelmallisen valon ja rauhallisten hetkien aikaa. Siinne valoakustiikka luo kotiisi levollista tunnelmaa samalla rauhoittaen tilan äänimaailmaa. Nautitaan syksyn iltoina omasta ajasta, läheistä ja ystävistä.

Nyt uutena viikkotarjouksena löydät Koivu akustiikkataulun – Mikä näistä on sopivin sinun kotiisi?

Tilojen äänimaailmaa rauhoittava Siinne Koivu akustiikkataulu sopii niin kotiin kuin neukkariinkin. Koivutaulun päämateriaali turve luo ihanan vaihtelevaa struktuuria taulun pintaan. Näin jokainen taulu on omalla hienovaraisella tavallaan uniikki taideteos.

Siinne Koivu akustiikkataulun voi asentaa neljään eri suuntaan. Voit asentaa myös kaksi erisuuntaan olevaa Koivua vierekkäin tai päällekkäin.

Siinne Koivu akustiikkataulun mitat: 800 x 1800 x 20 mm
Hinta: 625 € sis. alv 24 % + toimituskulut.

Hinnat sisältävät alv 24 %. Hintoihin lisätään toimituskulut 49 €. Hinnat Siinne perussävyille: valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), vaaleanharmaa ja harmaa. Luonnonmateriaali luo pintaan elävän ja vaihtelevan struktuurin ja vaihtelua värisävyihin.

Tilaa sähköpostilla: info@siinne.com
Tilaa puhelumella: 044 019 7496/Minna

Jos sinulla on mitä vain kysyttävää tuotteistamme tai tarjouksesta, autamme mielellään. Otathan yhteyttä – asiasi on meille tärkeä!

Materiaali: Tehokkaasti jälkikaikua vähentävä akustinen materiaali, jossa on turvetta 80 % ja polyesteria 20 %. Antibakteerinen, M1 luokka. Standardipaksuus: 20 mm
Koivu akustiikkataulun mitat: 1800 x 800 mm
Seinäänkiinnitys: J-kisko/ruuvit

Äänen absorptioluokka: A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)
Materiaalin lämmönjohtavuus: 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)
Paloluokka: E (EN ISO 11925-2) Kysy tarjous paloluokan B d0s3 –materiaalista!
Takuu: 1 vuosi. Lue asennusohje huolella ennen tuotteiden asentamisen aloittamista.

Tunnetko tuoteperheestämme myös Heksagonin muotoisen Koivu -paneelin? Siinne Koivua voit yhdistää heksagonin muotoisina paneeleina Heksagon valoelementteihin ja elementteihin. Täältä löydät Heksagon Koivu paneelin!

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste