Siinne Heksagon UUSI

Yksi Siinne Heksagon setti – kolme erilaista mahdollisuutta asentaa seinällesi. Siinne Heksagon valoelementti kokonaisuudessa on 2 kpl valoelementtejä ja 4 kpl paneeleja. Yhden Heksagon setin voit asetella kolmella eri tavalla seinällesi. Mikä näistä sopii parhaiten sinulle?

Siinne valoakustiikassa yhdistyvät innovatiivisella tavalla Skandinaavinen design, ekologiset akustiset materiaalit ja tunnelmallinen valo. Tuotteet sopivat tilaan, kun kaipaat hillitympää äänimaailmaa, taidetta tai tunnelmallista valoa – tai kaikkea tätä yhtä aikaa. Siinne Heksagon henkii rauhaa ja levollisuutta ympärilleen.

Siinne Heksagon -kokonaisuus muodostuu yksittäisistä Heksagonin muotoisista akustisista valoelementeistä ja paneeleista. Heksagon valoelementit sopivat niin toimistojen, hotellien, julkisten tilojen kuin kotienkin designsisustukseen.

Siinne Heksagonin materiaali on sisäilmalle terveellinen ja täysin turvallinen. Luonnonmateriaalista valmistetuissa Heksagon valoelementeissä pieni värisävyn vaihtelu ja struktuuri tuovat upealla tavalla elävyyttä tuotteen pintaan ja sävyihin. Valoelementin pintaan siintävä valo korostaa elementin elävyyttä. Siinne valoakustiikan materiaali on tehokkaasti tilan äänimaailmaa rauhoittava (akustiikkaluokka A, paras mahdollinen). Materiaali on myös antibakteerinen.

Tietoja tuotteesta:
Valoelementin koko: 594 x 515 mm
Kokonaisuuden koko: Katso kuvan alareunasta
Materiaalin vahvuus: 20/40 mm
Materiaali: 80 % turve, 20 % polyesteri
Valo: 1 W Led (vaihdettavissa), 3000K
Tarranauhakiinnitys: osa teipillisiä (hetikiinnitys), osa asennusliimattavia tarranauhoja (pitkäaikainen kiinnitys)
Valkoinen virtajohto välikytkimellä.
Tuotteiden mukana tulevat yksityiskohtaiset asennusohjeet, joilla asennus onnistuu näppärästi.
Akustiikkaluokka A (saatavana myös B-luokan materiaali)
Paloluokka E (sama kuin puulla)

Hinta 1245 €
Tarjoushinta 1120 € – tarjous voimassa 31.7.2023 asti. Tilaa omasi pian!

Hinnat Siinne perussävyjen kokonaisuudet: Valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), vaaleanharmaa (NCS S 2000-N) ja harmaa (NCS S 4000-N)
Mahdollisuus tilata kokonaisuus myös omalla sävyllä. Oman sävyn voi valita myös esimerkiksi Tikkurilan värikartasta. Oman sävyn hinta 199 €/sävy/tilaus.
Hinnat sisältävät alv 24 %. Hintoihin lisätään toimituskulut 49 €. Toimitusaika 6 vko.

Tilaukset ja lisätietoja: info@siinne.com tai 044 019 7496/Minna

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste