Paju valaisin

”Syksyn tuuli lennättää lehdet siniselle taivaalle. Lehdet juoksevat pitkin tunturin rinnettä. Suojaan tuulelta, sammaleen koloon ne kiiruhtavat – pian on talvi!”

Akustinen Paju -valaisin on valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista. Sen pinta on kuin talven pakkaslumi, jota matalalta paistava aurinko silittää.

Paju valaisin ja sen pikkusisko Paju paneeli ovat ensimmäiset biomassasta valmistetuista akustisista valaisimista Siinne tuoteperheessä. Valaisin on valmistettu Suomalaisesta puusta ja se tuotanto on kokonaan Suomessa. Valaisimen muoto lisää tuotteiden akustista vaikutusta.

Valaisimen voit asentaa lattialle seisomaan tai seinälle. Siihen sopivat E27 kannalla olevat Led lamput. Erilaisia valaisuja saat käyttämällä kaukosäätimellä toimivia Led lamppuja. Paju -valaisin on n. 1800 mm korkea ja 700 mm leveä.

Paju valaisimen hinta 2700 € sis alv 24 %. Hintaan lisätään toimitus- ja pakkauskulut.

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Väri

Valkoisen Paju valaisimen värinumero on RAL-9016. Väri valaisimelle ja 3D pajulle on mahdollista valita sisustuksen mukaan myös NCS värikartasta.

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste