Neliö valoelementti

Neliö akustisten valoelementtien kokonaisuudet muodostuvat yksittäisistä neliön muotoisista valoelementeistä. Voit sisustaa tilaasi yhdellä tunnelmaa luovalla Siinne valoelementillä tai voit laittaa niitä useampia yhdeksi kokonaisuudeksi.

Neliö valoelementti sopii hyvin käytettäviksi esimerkiksi työpaikkojen odotustiloissa, pienemmissä neuvotteluhuoneissa, työhuoneissa ja kodeissa.

Kodin sisustuksessa se sopii esimerkiksi makuuhuoneeseen tai tunnelmaa luovaksi tervetuloa -valaisimeksi eteistilaan. Siinne luo kotiisi kodin tuntua. Se henkii rauhaa ja levollisuutta.

Siinne Neliö valoelementin päämateriaalina on ikiaikainen turve. Se on sisustuksen designtuote, joka on samalla ekologinen ja akustinen. Luonnonmateriaalista valmisteluuissa valoelementeissä pieni värin vaihtelu ja pinnan epätasaisuus tuovat elävyyttä ulkonäköön. Valoelementin pintaan siintävä valo korostaa valoelementin pinnan elävyyttä.

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Väri

Neliö valoelementin perusvärit ovat valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), vaalean harmaa NCS S 2000-N ja harmaa NCS S 4000-N. Luonnonmateriaali luo valoelementin pintaan elävyyttä, struktuurin ja värisävyjen vaihtelua.

Tuotetiedot

Materiaali: Tehokkaasti jälkikaikua vähentävä akustinen materiaali, jossa on turvetta 80 % ja polyesteria 20 %. Antibakteerinen, M1 luokka.
Standardipaksuus: 20/40mm
Mitat: Valoelementin korkeus 594 mm, leveys 515 mm, yhden sivun pituus 297 mm
Valonlähde: 1 W Led (IP 67)
Värilämpötila: 3000 K (lämmin valkoinen), pyydettäessä 2700 K ja 4000 K
Virtalähde 1 kpl setti: TCI max 4W 350 mA 100-240 V
Virtalähde 3-15 kpl setit: Osram OTi DALI 15/220-240 LT2
Seinäänkiinnitys: Tarranauhakiinnitys joko teipillisillä (niitein vahvistettavilla) tarranauhoilla tai asennusliimattavilla tarranauhoilla. 1 kpl valoelementti ripustuspaikka ruuville valoelementin takana.
Äänen absorptioluokka: A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)
Materiaalin lämmönjohtavuus: 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)
Paloluokka: E (EN ISO 11925-2) Kysy tarjous paloluokan B d0s3 –materiaalista!
Takuu: 1 vuosi. Lue asennusohje huolella ennen tuotteiden asentamisen aloittamista. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta johtuvia vaurioita.

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste