Neliö valoelementti 4 kpl

Siinne Neliö valoelementti -kokonaisuus muodostuu yksittäisistä neliön muotoisista akustisista valoelementeistä. Yhdeksän valoelementin kokonaisuudella saat upeasti tunnelmaa ja viihtyisyyttä tilaasi.

Siinne Neliö valoelementti on innovatiivinen Design sisustustuote, joka on samalla ekologinen ja akustinen. Siinne Neliö valoelementtien päämateriaalina on ikiaikainen turve. Materiaali on sisäilmalle terveellinen ja turvallinen. Materiaali on antibakteerinen.

Luonnonmateriaalista valmistetuissa Neliö valoelementeissä pieni värisävyn vaihtelu ja pinnan struktuuri tuovat vaihtelua tuotteen pintaan ja sävyihin. Valoelementin pintaan siintävä valo korostaa elementin elävyyttä. Siinne valoakustiikan materiaali on paloturvallista ja tehokkaasti akustoivaa.

Siinne valoelementit tuovat tilaan yhtä aikaa tunnelmallisen valon, designin ja tehokkaasti ääntä vaimentavaa akustista materiaalia. Siinne Neliö henkii rauhaa ja levollisuutta ympärilleen. Yhdeksän valoelementin kokonaisuuden voit asetella useilla eri tavoilla – luodaan, leikitellään!

Mikä allaolevista sopii sinun tilaasi parhaiten? Lisätietoja ja apua kokonaisuutesi suunnitteluun annamme mielellään – Otathan yhteyttä info@siinne.com tai 044 09 7496/Minna.

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste