Neliö valoelementti 3 kpl

Siinne Neliö valoelementti -kokonaisuus muodostuu yksittäisistä neliön muotoisista akustisista valoelementeistä. Voit sisustaa kotiasi yhdellä tunnelmaa luovalla neliö valoelementillä tai voit asettaa niitä useampia yhdeksi kokonaisuudeksi.

Siinne Heksagon on Design sisustustuote, joka on samalla ekologinen ja akustinen sisustustuote. Siinne Neliö valoelementtien päämateriaalina on ikiaikainen turve. Materiaali on sisäilmalle terveellinen ja turvallinen. Materiaali on antibakteerinen.

Luonnonmateriaalista valmisteltuissa Neliö valoelementeissä pieni värisävyn vaihtelu ja pinnan struktuuri tuovat vaihtelua tuotteen pintaan ja sävyihin. Valoelementin pintaan siintävä valo korostaa elementin elävyyttä. Siinne valoakustiikan materiaali on paloturvallista ja tehokkaasti akustoivaa.

Siinne valoelementit tuovat tilaan yhtä aikaa tunnelmallisen valon, designin ja tehokkaasti ääntä vaimentavaa akustista materiaalia. Siinne Neliö henkii rauhaa ja levollisuutta ympärilleen. Kolmen valoelementin kokonaisuuden voit asetella useilla eri tavoilla – luodaan, leikitellään!

Mikä allaolevista sopii sinun tilaasi parhaiten? Jos kaipaat apua suunnitteluun, otathan yhteyttä!

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Väri

Heksagon valoelementin perusvärit: valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), vaaleanharmaa NCS S 2000-N ja harmaa NCS S 4000-N. Väri mahdollisuus valita NCS värikartasta. Luonnonmateriaali luo pintaan elävän ja vaihtelevan struktuurin ja vaihtelua värisävyihin.

Pakkauksen sisältö

3 kpl valoelementtiä: 2 kpl valoelementtejä, joissa 1 W Led, 1 kpl valoelementti, jossa 1 W Led, virtalähde, sarjaankytkentäkaapeli ja virtajohto.
3-15 kpl valoelementtiä
1. pakkaus
3 kpl valoelementtejä: 2 kpl valoelementtejä, joissa kiinnitettynä 1 W Led, 1 kpl valoelementti, jossa kiinnitettynä 1 W Led, virtalähde, sarjaankytkentäkaapeli ja virtajohto. Asennusohje. Kun kiinnitys tarranauhoilla (niittivahvistus), myös sabluuna asennusta varten.
2.-4. pakkaus
3 kpl valoelementtejä, joissa kiinnitettynä 1W led. Sarjaankytkentäkaapeli.

Tuotetiedot

Standardipaksuus: 20/40mm
Mitat: Valoelementin korkeus 594 mm, leveys 515 mm, yhden sivun pituus 297 mm
Valonlähde: 1 W Led (IP 67)
Värilämpötila: 3000 K (lämmin valkoinen), pyydettäessä 2700 K ja 4000 K
Virtalähde 1-3 kpl setti: TCI max 4W 350 mA 100-240 V
Virtalähde 4-15 kpl setit: Osram OTi DALI 15/220-240 LT2
Seinäänkiinnitys: Tarranauhakiinnitys joko teipillisillä (niitein vahvistettavilla) tarranauhoilla tai asennusliimattavilla tarranauhoilla. 1 kpl valoelementti ripustuspaikka ruuville valoelementin takana.
Äänen absorptioluokka: A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)
Materiaalin lämmönjohtavuus: 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)
Paloluokka: E (EN ISO 11925-2) Kysy tarjous paloluokan B d0s3 –materiaalista!
Takuu: 1 vuosi. Lue asennusohje huolella ennen tuotteiden asentamisen aloittamista. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta johtuvia vaurioita.

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste