Naava – ripustettava tilanjakaja

”Kun ilma on puhdasta, niin puhdasta kuin se Lapissa on, löydät puiden oksilta roikkumassa naavaa. Naava on kuin puun parta, pitkä ja takkuinen.”

Ekologinen ja akustinen Naava ripustettava tilanjakaja sopii hyvin tiloihin, joita halutaan jakaa ilmavasti ja muuntojoustavasti. Naava sopii hyvin myös ikkunoissa ja ikkunaseinillä käytettäväksi. Naava – ripustettava tilanjakaja sopii hyvin ilmavaksi tilanjakajaksi työpöytien välille. Sillä voit jakaa ja rajata tilaa joustavasti. Naava sopii myös neuvottelutilojen ja olohuoneiden ikkunoihin. Hiukan irti ikkunasta sen akustinen vaikutus korostuu, kun ikkunasta takaisinpäin heijastuvat ääniaallot kohtaavat salmiakin muotoiset tilanjakajat.

Naava on helposti asennettavissa ja siirrettävissä tilasta toiseen – ripustat sen Naavan omilla ripustuskoukuilla suoraan max 18 mm verhotankoon tai H-kiskoon. Naavasta voit luoda erikorkuisia ja -levyisiä kokonaisuuksia. Ketjujen välin voit myös laittaa tilaasi sopivaksi. Kuvista löydät eritavoin rakennettuja tilanjakajaketjuja ja niille korkeudet.

Ripustettava tilanjakaja jakaa viitteellisesti tilaa jättäen lattian helpoksi siivota. Se toimii myös tehokkaasti tilan äänimaailmaa rauhoittavana elementtinä.

Materiaali 80 % turve, 20 % polyesteri
Akustiikkaluokka A (paras mahdollinen)

Ripustettavan tilanjakajan materiaali on antibakteerinen ja sisäilmalle täysin turvallinen. Kysy lisää tietoa ja tilaukset info@siinne.com tai 044 019 7496/Minna.

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Väri

Heksagon valoelementin perusvärit: valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), harmaa NCS S 4000-N ja mustanharmaa NCS S 8500-N. Väri mahdollisuus valita myös NCS värikartasta. Luonnonmateriaali luo pintaan elävän ja vaihtelevan struktuurin ja vaihtelua värisävyihin.

Tuotetiedot

Materiaali
Vahvuus 2 cm
85 % Turve, 15 % Polyester
Ripustin RST.
Pakkaukset sisältävät ripustimet.
Asennus 15-18 mm verhotankoon. Annamme mielellään myös tarjouksen verhotangoista.
Siinne Naava ripustettava tilanjakaja mitat

Koko 58,5 x 34,2 cm
Ketjutuksen väli korkeussuunnassa 4 cm. Ylimmästä 8 cm verhotangon yläosaan.
4/4,5 kpl salmiakin ketju 285 cm
4/3,5 kpl salmiakin ketju 253 cm
3/3,5kpl salmiakin ketju 222,5 cm
3 kpl kpl salmiakin ketju 190 cm
Ketjujen miitat otettu ylhäältä ripustustangosta alas ketjun päähän.

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste