Luppo – ripustettava tilanjakaja

Luppo kasvaa luonnossa Naavan rinnalla – yhdessä ne roikkuvat puiden oksilta ja rungoilta siellä, missä ilma on puhdasta ja luonto on rauhallinen ja hiljainen. Lupon ja Naavan sisään oravat ja pikkulinnut piilottavat ruoka-annoksiaan talvenvaralle, oletko nähnyt?

Ekologinen ja akustinen Luppo ripustettava tilanjakaja sopii hyvin tiloihin, joita halutaan jakaa ilmavasti ja muuntojoustavasti. Luppo sopii hyvin myös ikkunoissa ja ikkunaseinillä käytettäväksi. Luppo – ripustettava tilanjakaja sopii hyvin ilmavaksi tilanjakajaksi työpöytien välille. Sillä voit jakaa ja rajata tilaa joustavasti. Hiukan irti ikkunasta sen akustinen vaikutus korostuu, kun ikkunasta takaisinpäin heijastuvat ääniaallot kohtaavat Heksagonin muotoiset tilanjakajat.

Luppo on helposti asennettavissa ja siirrettävissä tilasta toiseen – ripustat sen Lupon omilla ripustuskoukuilla suoraan max 18 mm verhotankoon tai H-kiskoon.

Luposta voit luoda erikorkuisia ja -levyisiä kokonaisuuksia. Ketjujen välin voit myös laittaa tilaasi sopivaksi. Kuvista löydät eritavoin rakennettuja tilanjakajaketjuja ja niille korkeudet.

Luppo ripustettavaa tilanjakajaa voit käyttää yhdessä Naava ripustettavan tilanjakajan kanssa.

Materiaali 80 % turve, 20 % polyesteri
Akustiikkaluokka A (paras mahdollinen)

Ripustettavan tilanjakajan materiaali on antibakteerinen, sisäilmalle täysin turvallinen ja terveellinen. Toimitusaika 8 vko. Kysy lisää tietoa ja tilaukset info@siinne.com tai 044 019 7496/Minna.

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste