Koivu akustiikkataulu

”Talvella kaikki on valkoista. Kevyt pakkaslumi on maalannut koivujen oksat valkoisiksi. Koko maailma näyttää puhtaalta ja raikkaalta.”

Tilojen äänimaailmaa rauhoittava Siinne Koivu akustiikkataulu sopii niin kotiin kuin esimerkiksi toimistotiloihinkin. Kotimaisen Koivu-taulun päämateriaali turve luo ihanan vaihtelevan struktuurin taulun pintaan. Näin jokainen taulu on omalla hienovaraisella tavallaan uniikki.

Siinne Koivu on suunniteltu siten, että sen voi tilata neljään eri suuntaan. Laitathan tilaukseesi tarkenteen, haluatko taulun olevan vaakasuunnassa vai pystysuunnassa – ja missä suunnassa Koivu on tauluun sommiteltuna. Voit asentaa myös kaksi erisuuntaan olevaa Koivua vierekkäin tai päällekkäin. Siinne Koivua voit yhdistää heksagonin muotoisina paneeleina Heksagon valoelementteihin ja elementteihin. Täältä löydät Heksagon Koivu paneelin!

Koivu akustiikkataulun koko: 1800 x 800 mm
Materiaalin vahvuus: 20 mm
Materiaali: 80 % turve, 20 % polyesteri
Ruuvikiinnitys (J-kisko taulun takana)
Akustiikkaluokka A (paras mahdollinen)
Paloluokka E (B-paloluokan tuotteet erillisellä tarjouksella)

Hinnat:
Koivu vaakasuuntaan 920 €
Koivu pystysuuntaan 869 €

Hinnat Siinne perussävyille: valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), vaaleanharmaa (NCS S 2000-N) ja harmaa (NCS S 4000-N)
Hinnat sisältävät alv 24 %. Hintoihin lisätään toimituskulut 49 €. Toimitusaika 6 vko.

Mikä kuvien Koivu akustiikkatauluista sopii sinun tilaasi parhaiten? Lisätietoja ja tilaukset näppärästi info@siinne.com tai 044 019 7496/Minna.

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Tuotetiedot

Siinne Koivu akustiikkataulun värit: valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), vaaleanharmaa NCS S 2000-N ja harmaa NCS S 4000-N
Materiaali: Tehokkaasti jälkikaikua vähentävä akustinen materiaali, jossa on turvetta 80 % ja polyesteria 20 %. Antibakteerinen, M1 luokka.
Seinäänkiinnitys: J-kisko
Äänen absorptioluokka: A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)
Materiaalin lämmönjohtavuus: 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)
Paloluokka: E (EN ISO 11925-2) Kysy tarjous paloluokan B d0s3 –materiaalista!

Takuu: 1 vuosi. Lue asennusohje huolella ennen tuotteiden asentamisen aloittamista. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta johtuvia vaurioita.

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste