Kaltio valaisin

Siinne Kaltio -valaisin sai kuulla monet ihastuneet huudahdukset Furniture And Light messuilla Tukholmassa helmikuussa. Valaisimen Värikallio-printti vie katsojan matkalle suomalaisuuden juurille tuhansien vuosien taakse (Kuva: Nina/Tilaflow). Samaan kallioseinämään alkuasukkaat ovat piirtäneet kuvia ja ne ovat yhä siellä nähtävillä. Kaltio -valaisin on kaunis myös maalattuna.

Kaltio valaisimeen voit yhdistää Kaltio -akustisia paneeleja.

Siinne Kaltio siniharmaan savyt akustiikkapaneelit

Siinne Heksagon -kokonaisuus muodostuu yksittäisistä Heksagonin muotoisista akustisista valoelementeistä. Heksagon valoelementit sopivat niin toimistojen, hotellien, julkisten tilojen kuin kotienkin design sisustukseen.

Siinne Kaltion akustinen materiaali on sisäilmalle täysin turvallinen ja antibakteerinen. Luonnonmateriaalista valmistetuissa Kaltio valaisimissa pieni värisävyn vaihtelu ja struktuuri tuovat upealla tavalla elävyyttä tuotteen pintaan ja sävyihin. Valoaukon pintaan siintävä valo tuo esiin materiaalin elävyyttä. Siinne Kaltion materiaali on tehokkaasti akustoivaa (akustiikkaluokka A, paras mahdollinen).

Kaltio halkaisija: 745 mm
Materiaalin vahvuus: 20/40 mm (20 mm paneelit)
Materiaali: 80 % turve, 20 % polyesteri
Valo: 1 W Led (vaihdettavissa), 3000K
Ruuvikiinnitys
Valkoinen virtajohto välikytkimellä.
Akustiikkaluokka A (paras mahdollinen)
Paloluokka E (B-paloluokan tuotteet erillisellä tarjouspyynnöllä)

Hinnat
Yksivärinen 739 €
Värikallio -printti 965 €
Paneeli 200 mm 70 € (tarranauhakiinnitys)
Paneeli 240 mm 75 € (tarranauhakiinnitys)
Paneeli 300 mm 85 € (tarranauhakiinnitys)

Hinnat Siinne perussävyille: valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), vaaleanharmaa (NCS S 2000-N) ja harmaa (NCS S 4000-N)
Oman sävyn voi valita myös esimerkiksi Tikkurilan värikartasta. Oman sävyn hinta 199 €/sävy/tilaus.
Hinnat sisältävät alv 24 %. Hintoihin lisätään toimituskulut 49 €. Toimitusaika 6 vko.

Siinne valoelementit tuovat tilaan yhtä aikaa tunnelmallisen valon, designin ja tehokkaasti ääntä vaimentavaa akustista materiaalia. Siinne Heksagon henkii rauhaa ja levollisuutta ympärilleen. Viidentoista valoelementin kokonaisuuden voit asetella useilla eri tavoilla – luodaan yhdessä, leikitellään!

Mikä kuvien kokonaisuuksista sopii sinun tilaasi parhaiten? Lisätietoja ja apua kokonaisuutesi suunnitteluun annamme mielellään – Otathan yhteyttä info@siinne.com tai 044 019 7496/Minna.

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Värit

Printattu, Valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), Vaalean harmaa NCS S 2000-N ja Harmaa NCS S 4000-N

Tekniset tiedot

Kaltio valaisimen valonlähteenä on 1 W Led. Valon väri on 3000K. Led on vaihdettavissa. Virtajohto välikytkimellä. Materiaali: 80 % turvetta, 20 % polyesteriä.

Halkaisija

25 cm, 30 cm, 40 cm, 60 cm, 80 cm, 120 cm

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste