Jäkälä – ripustettava tilanjakaja

”Lapissa jäkälä on porojen herkkuruokaa. Talvella porot kaivavat kovankin lumenpinnan alta herkkuaan – mutta jäkälää ei ole paljon. Jäkälä kasvaa hitaasti, hitaasti. Ja poro syö jäkälää niin paljon kuin löytää.”

Jäkälä ripustettava akustinen tilanjakaja sopii käytettäväksi niin julkisissa tiloissa kuin kodeissakin. Voit ripustaa Jäkälä-ketjut ikkunan eteen tai jakamaan tilaa. Jäkälä sopii myös ilmavaksi tilanjakajaksi toimistojen työpöytien välille sermin tilalta.

Ripustettava tilanjakaja jakaa viitteellisesti tilaa jättäen lattian helpoksi siivota. Se toimii myös tehokkaasti tilan äänimaailmaa rauhoittavana elementtinä.

Materiaali 80 % turve, 20 % polyesteri
Akustiikkaluokka A (paras mahdollinen)

Ripustettavan tilanjakajan materiaali on antibakteerinen, sisäilmalle täysin turvallinen ja terveellinen. Toimitusaika 8 vko. Kysy lisää tietoa ja tilaukset info@siinne.com tai 044 019 7496/Minna.

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste