Jäävuori sermi

UUTTA muotokieltä akustiikkasermien maailmaan

Siinne Jäävuori sermi on tehokas akustiikaltaan sekä materiaalin että uudenlaisen muotokielensä ansiosta. Voit jakaa sermeillä tilaa muodostamalla aaltomaista viivaa. Voit muodostaa sillä ympyränmuotoisen rauhallisen tilan tai esimerkiksi ruokalatilaa jakaa kolmen tai neljän Jäävuoren kokonaisuuksilla luovasti ja innovatiivisesti erilaisiin ”tiimeihin”.

Jäävuori sermi pienentää hiilijalanjälkeä sitoen tehokkaasti hiilidioksidia. Akustiikkamateriaali tukee terveellistä sisäilmaa, se on täysin kierrätettävää puukuitua eikä siitä irtoa mitään haitallisia tai myrkyllisiä hiukkasia hengitysilmaan.

Jäävuori sermiä on saatavana korkeudet 1300 mm, 1600 mm ja 1900 mm. Sermiin on saatavissa likaahylkivyyskäsittely. Väri harmaa. Isompiin eriin mahdollisuus valita sermien värisävy NCS värikartasta.

Kysy lisätietoja: info@siinne.com ja p. 044 019 7496/Minna

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste