Heksagon valoelementti -yhdistelmät

Siinne Heksagon -yhdistelmät muodostuvat yksittäisistä Heksagonin muotoisista akustisista valoelementeistä ja paneeleista.

Siinne Heksagon on design sisustustuote, joka on samalla ekologinen ja tuotettu mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Siinne Heksagon valoelementin päämateriaalina on ikiaikainen turve. Se on sisäilmalle terveellinen ja täysin turvallinen akustinen ja antibakteerinen materiaali.

Luonnonmateriaalista valmisteltuissa Heksagon valoelementeissä pieni värisävyn vaihtelu ja pinnan epätasaisuus tuovat elävyyttä tuotteen pintaan ja sävyihin. Valoelementin pintaan siintävä valo korostaa elementin elävyyttä. Siinne valoakustiikan materiaali on tehokkaasti akustoivaa.

Siinne valoelementit tuovat tilaan yhtä aikaa tunnelmallisen valon, designin ja tehokkaasti ääntä vaimentavaa akustista materiaalia. Siinne Heksagon henkii rauhaa ja levollisuutta ympärilleen. Yhdistelemällä valoelementtejä ja paneeleja voit luoda omanlaisen kokonaisuuden, joka sopii juuri sinun tilaasi parhaiten!

Mikä alla olevista sopii sinun tilaasi parhaiten? Jos haluat lisätietoja tai kaipaat apua suunnitteluun, otathan yhteyttä info@siinne.com tai 044 019 7496/Minna.

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Väri

Vakioväreinä valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), vaaleanharmaa NCS S 2000-N ja harmaa NCS S 4000-N.

Väri mahdollisuus valita NCS värikartasta. Luonnonmateriaali luo pintaan elävän ja vaihtelevan struktuurin ja vaihtelua värisävyihin.

Tekniset tiedot

Materiaali: Tehokkaasti jälkikaikua vähentävä akustinen materiaali, jossa on turvetta 80 % ja polyesteria 20 %. Antibakteerinen, M1 luokka. 
Standardipaksuus: 20/40mm
Mitat: Valoelementin korkeus 594 mm, leveys 515 mm, yhden sivun pituus 297 mm 
Valonlähde: 1 W Led (IP 67)
Värilämpötila: 3000 K (lämmin valkoinen), pyydettäessä 2700 K ja 4000 K
Virtalähde 1 kpl setti: TCI max 4W 350 mA 100-240 V 
Virtalähde 3-15 kpl setit: Osram OTi DALI 15/220-240 IP 20
Seinäänkiinnitys: Tarranauhakiinnitys joko teipillisillä (niitein vahvistettavilla) tarranauhoilla tai asennusliimattavilla tarranauhoilla. 1 kpl valoelementti ripustuspaikka ruuville valoelementin takana.
Äänen absorptioluokka: A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)
Materiaalin lämmönjohtavuus: 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)
Paloluokka: E (EN ISO 11925-2) Kysy tarjous paloluokan B d0s3 –materiaalista!
Takuu: 1 vuosi. Lue asennusohje huolella ennen tuotteiden asentamisen aloittamista. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta johtuvia vaurioita.

Pakkauksen sisältö

3-15 kpl valoelementtiä

1. pakkaus

3 kpl valoelementtejä: 2 kpl valoelementtejä, joissa kiinnitettynä 1 W Led, 1 kpl valoelementti, jossa kiinnitettynä 1 W Led, virtalähde, sarjaankytkentäkaapeli ja virtajohto. Asennusohje. Kun kiinnitys tarranauhoilla (niittivahvistus), sabluuna asennusta varten.

2.-4. pakkaus

3 kpl valoelementtejä, joissa kiinnitettynä 1W led. Sarjaankytkentäkaapeli.

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste