Heksagon valoelementti

Tunnelmaa luova Siinne Heksagon valaisin sopii hyvin käytettäväksi esimerkiksi makuuhuonetilassa tai eteistilan ”Tervetuloa kotiin!” -valaisimena.

Siinne Heksagon -kokonaisuus muodostuu yksittäisistä Heksagonin muotoisista akustisista valoelementeistä. Voit sisustaa kotiasi yhdellä tunnelmaa luovalla Heksagon valoelementillä tai voit asettaa niitä useampia yhdeksi kokonaisuudeksi. 

Siinne Heksagon on design sisustustuote, joka on samalla ekologinen ja tuotettu mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Siinne Heksagon valoelementin päämateriaalina on ikiaikainen turve. Se on sisäilmalle terveellinen ja täysin turvallinen akustinen ja antibakteerinen materiaali. 

Luonnonmateriaalista valmistetuissa Heksagon valoelementeissä pieni värisävyn vaihtelu ja pinnan epätasaisuus tuovat elävyyttä tuotteen pintaan ja sävyihin. Valoelementin pintaan siintävä valo korostaa elementin elävyyttä. Siinne valoakustiikan materiaali on tehokkaasti akustoivaa.

Siinne valoelementit tuovat tilaan yhtä aikaa tunnelmallisen valon, designin ja tehokkaasti ääntä vaimentavaa akustista materiaalia. Siinne Heksagon henkii rauhaa ja levollisuutta ympärilleen.

Mikä alla olevista sopii sinun tilaasi parhaiten? Jos kaipaat apua suunnitteluun, otathan yhteyttä! 

Hinta 379 € (sis alv 24 %) + toimituskulut
Siinne perusvärit: valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), vaaleanharmaa ja harmaa. Luonnonmateriaali luo pintaan elävän ja vaihtelevan struktuurin ja vaihtelua värisävyihin. Oman värin lisä 195 €/tilaus.
Tilaukset ja lisätietoja: info@siinne.com ja 044 019 7496/Minna

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Väri

Heksagon valoelementtien perusvärit ovat valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), vaalean harmaa NCS S 2000-N ja harmaa NCS S 4000-N. Luonnonmateriaali luo elävyyttä valoelementtien pinnan struktuuriin ja vaihtelua värisävyihin. Mahdollisuus myös valita oma väri valoelementeille NCS värikartasta.

Tuotetiedot

Materiaali: Tehokkaasti jälkikaikua vähentävä akustinen materiaali, jossa on turvetta 80 % ja polyesteria 20 %. Antibakteerinen, M1 luokka.
Standardipaksuus: 20/40mm
Mitat: Valoelementin korkeus 594 mm, leveys 515 mm, yhden sivun pituus 297 mm
Valonlähde: 1 W Led (IP 67)
Värilämpötila: 3000 K (lämmin valkoinen), pyydettäessä 2700 K ja 4000 K
Virtalähde 1 kpl setti: TCI max 4W 350 mA 100-240 V
Virtalähde 3-15 kpl setit: Osram OTi DALI 15/220-240 LT2
Seinäänkiinnitys: Tarranauhakiinnitys joko teipillisillä (niitein vahvistettavilla) tarranauhoilla tai asennusliimattavilla tarranauhoilla. 1 kpl valoelementti ripustuspaikka ruuville valoelementin takana.
Äänen absorptioluokka: A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)
Materiaalin lämmönjohtavuus: 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)
Paloluokka: E (EN ISO 11925-2) Kysy tarjous paloluokan B d0s3 –materiaalista!
Takuu: 1 vuosi. Lue asennusohje huolella ennen tuotteiden asentamisen aloittamista. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta johtuvia vaurioita.

Pakkauksen sisältö

Valoelementti, jossa 1 W led, virtalähde, välikytkimellinen virtajohto ja ripustuspaikka

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste