Heksagon valoelementti 12 kpl

Siinne Heksagon -kokonaisuus muodostuu yksittäisistä Heksagonin muotoisista akustisista valoelementeistä. Voit sisustaa kotiasi yhdellä tunnelmaa luovalla Heksagon valoelementillä tai voit asettaa niitä useampia yhdeksi kokonaisuudeksi.

Siinne Heksagon on design sisustustuote, joka on samalla ekologinen ja tuotettu mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Siinne Heksagon valoelementin päämateriaalina on ikiaikainen turve. Se on sisäilmalle terveellinen ja täysin turvallinen akustinen ja antibakteerinen materiaali.

Luonnonmateriaalista valmistelluissa Heksagon valoelementeissä pieni värisävyn vaihtelu ja pinnan epätasaisuus tuovat elävyyttä tuotteen pintaan ja sävyihin. Valoelementin pintaan siintävä valo korostaa elementin elävyyttä. Siinne valoakustiikan materiaali on tehokkaasti akustoivaa.

Siinne valoelementit tuovat tilaan yhtä aikaa tunnelmallisen valon, designin ja tehokkaasti ääntä vaimentavaa akustista materiaalia. Siinne Heksagon henkii rauhaa ja levollisuutta ympärilleen. Kahdentoista valoelementin kokonaisuuden voit asetella useilla eri tavoilla – luodaan, leikitellään!

Mikä alla olevista sopii sinun tilaasi parhaiten? Jos kaipaat apua suunnitteluun, otathan yhteyttä!

Hinta 3475 € (sis alv 24 %) + toimituskulut
Siinne perusvärit: valkoinen (taittuu hiukan harmaaseen), vaaleanharmaa ja harmaa. Luonnonmateriaali luo pintaan elävän ja vaihtelevan struktuurin ja vaihtelua värisävyihin. Oman värin lisä 195 €/tilaus.
Tilaukset ja lisätietoja: info@siinne.com ja 044 019 7496/Minna

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Värit & Tekniset tiedot

Toimitusaika 6 vko.
Tilaukset ja lisätiedot info@siinne.com 
tai +358 44 019 7496/Minna

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste