Tilaus- ja toimitustiedot

huhti 24, 2024

Toivotko apua suunnitteluun – Autamme sinua mielellään!

Kun toivot apua tuotteen valintaan tai suunnitteluun, olethan yhteydessä info@siinne.com tai +358 44 019 7496/Minna. Voit laittaa sähköpostilla tai WhatsAppilla tulemaan kuvia ja mittoja tilasta, johon toivot apua suunnitteluun.

Tuotteiden tilaaminen, maksutavat ja tuotetakuu

Siinne tuotteet tilataan joko sähköpostin (info@siinne.com) tai puhelimen (+358 44 019 7496) välityksellä. Kaikki tilaukset vahvistetaan tilausvahvistuksella asiakkaan antamaan sähköpostiin. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassaoleviin toimitusehtoihin.

Siinne tuotteiden lasku toimitetaan asiakkaalle sähköpostiin tilauksen vahvistamisen yhteydessä. Maksuaika on 7 pv. Tuotteiden hinta sisältää alv 24 %. Toimituskulut sisältävät sekä toimitus- että pakkauskulut.

Tuotteiden takuu on 1 vuosi. Takuu on voimassa, kun tuotteet on käsitelty huolellisesti ja asennusohjeiden mukaisesti. Takuu ei koske virheellisestä käsittelystä johtuvia vaurioita.

Tuotteiden toimitus

Siinne tuotteet voidaan toimittaa rahtina kotiovelle, pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen. Käytämme kotiasiakkaiden tuotetoimituksissa yleisimmin Postin ja Matkahuollon palveluja. Tuotteiden toimitusaika on 6-8 viikkoa tilauksen vahvistamisesta.

Toimituskulut sisältävät sekä toimitus- että pakkauskulut.

Vaihto- ja palautusoikeus

Puhelimella tai sähköpostilla ostetuilla Siinne tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus 14 päivää. Käsittelethän tuotteita varoen ja ohjeiden mukaisesti. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautukseesi mukaan:

Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
Pankkitilinumerosi
Kopion Siinne valoakustiikka/Aurinkopuro Oy:n tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite:

Siinne/Aurinkopuro Oy
Maitolantie 45
96700 Rovaniemi

Kun tuote on saapunut Siinne/Aurinkopuro Oy:lle, se tarkistetaan ja jos todetaan, että se on alkuperäisessä kunnossa, tuotteen ostohinta palautetaan asiakkaan tilille.

Siinne/Aurinkopuro Oy vastaa tavaran virheestä kuluttajansuojalain virhevastuuta koskevien säännösten perusteella. Jos asiakas on saanut virheellisen tai väärän tuotteen, myyjä maksaa palautuksen rahtikulut ja toimittaa asiakkaalle uuden tuotteen.

Palautus- ja vaihto-oikeus koskevat kulloinkin voimassaolevan Siinne hinnaston tuotteita: hinnaston mitoilla ja Siinne perussävyin (valkoinen, vaaleanharmaa NCS S 2000-N ja harmaa NCS S 4000-N) toteutettuja tuotteita. Palauttamisen oikeutta ei ole erikoismitoilla ja omilla värisävyillä tilatuilla tuotteilla.

Tuotteen katoaminen tai vahingoittuminen kuljetuksen aikana

Mikäli tuote on kadonnut tai vahingoittunut kuljetuksen aikana, tulee asiakkaan ilmoittaa tästä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen info@siinne.com. Ilmoitus kadonneesta tai vahingoittuneesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Liitä ilmoitukseen mukaan kuvia pakkauksesta ja tuotteen vahingoittuneista kohdista. Jos pakkaus on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Väärä tai virheellinen tuote

Siinne/Aurinkopuro Oy vastaa tavaran virheestä erikoismitoilla ja asiakkaan omilla värisävyillä tilattujen tuotteiden osalta kuluttajansuojalain virhevastuuta koskevien säännösten perusteella. Jos asiakas on saanut virheellisen tai väärän tuotteen, myyjä maksaa palautuksen rahtikulut ja toimittaa asiakkaalle uuden tuotteen.

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tai virheellinen tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen info@siinne.com. Ilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin.

Siinne/Aurinkopuro Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Siinne/Aurinkopuro Oy
Maitolantie 45
96700 Rovaniemi
p. 044 019 7496
info@siinne.com

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste