Siinne valoakustiikka on syntynyt rakkaudesta pohjoiseen luontoon ja valoon

kesä 18, 2020

”Koko pitkän talven ajan aurinko on pysynyt piilossa. Ja sitten tulee päivä, jolloin sen ensimmäiset säteet siintävät taivaalle. Säteet valaisevat taivaan. Aurinkoa ei vielä näy, mutta pitkä hämärän ja kaamoksen aika on ohi. Kevät on tulossa tunturiin!”

Siinne valoakustiikka pohjaa valon kaipuuseen Pohjolan pimeyteen ja tarpeeseen luoda kauneutta ja hyvinvointia ympärille. Valoakustiikassa Pohjoinen valo hiipii pitkin akustiikkalevyn eläväistä pintaa valaisten juuri sen, mitä haluamme nähdä ja näyttää.

Siinne blogi

Tuotesuunnittelun lähtökohtana on ollut eri tarpeisiin vastaaminen yhdellä tuotteella. Siinne tuotteet auttavat asiakastamme löytämään yhdellä päätöksellä ja tuotteella ratkaisun useaan eri tarpeeseen.

Siinne tuotteet yhdistävät innovatiivisella tavalla modulaarisuuteen ja yksilöllisyyteen akustiikan, valon, kauneuden, taiteen, designin ja ekologisuuden. Klassinen muotokieli sopii hyvin erilaisiin sisustuksiin ja tiloihin luoden ripauksen hillittyä ylellisyyttä.

Siinne tuotteiden materiaali on valmistettu ekologisesta pintaturpeesta (80 %), joka on A-luokan akustinen materiaali (absorptioluokka). “Nähtyämme materiaali kauniin eläväisen pinnan tiesimme, että tässä on sitä jotain – se sopi hyvin yhteen ajatustemme kanssa”, suunnittelijat arkkitehti RIBA ja sisustusarkkitehti Ulla Mitiku ja TaM Minna Rimpiläinen kertovat.

Siinne Aaltoyliopisto Materiaalitekniikka

Ensimmäinen Siinne tuotteemme Heksagon valoelementti syntyi erilaisten muotojen kanssa leikittelystä monien kokeilujen kautta. Valoelementissä on pohjana yksi luonnon perusmuodoista, kuusikulmio. Heksagoniin on sijoitettu salmiakki, jonka alta kuultava epäsuora led-valo antaa heksagonille aivan uuden ulottuvuuden. Heksagonin muoto yhdessä salmiakin ja valon kanssa mahdollistavat luovan leikin myös jokaisen erilaisen tilan suunnittelussa.

Ensimmäiset kokeilut Heksagonien kanssa toivat meille itsellekin yllätyksiä – mitä kaikkea tästä voikaan luoda! Kun sytytimme valoelementteihin valot, olimme yhä enemmän innoissaan. Siinä se on, elävä Heksagon. Se, mikä oli ollut haavekuvana mielessä, oli syntynyt todella!

Siinne valoakustiikka

Nyt Heksagon valoelementti on saanut parikseen Neliö valoelementin. Ilo on ollut huomata,  miten molemmat valoelementit ovat löytäneet omat ihailijansa.

Siinne valoelementeissä kiteytyy hyvin se, mitä me Siinteessä olemme. Luomme modulaarisiin, järkeviin ja ekologisiin tuotteesiin leikkiä. Tuotteilla on äärettömästi mahdollisuuksia erilaisten sommitelmien ja värien kautta.

Kauneus, selkeä klassinen muotokieli, tilojen perusakustiikan tukeminen ja yksilöllinen suunnittelu tuotteiden avulla luovat viihtyisyyttä ja hyvinvointia ympärilleen. Siinne valoelementeissa  tuotteissa miellyttävän äänimaailman voi luoda yksilöllisellä taiteella, josta saa sopivan kokoisen ja näköisen taideteoksen jokaiseen kotiin ja työpaikkaan.

Muita tuotteita Siinne tuoteperheessä ovat: Akustiset taulut, ripustettavat tilanjakajat ja akustiset valaisimet. Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään sinulle myös uuden sermimallistomme!

Siinne – Tones of Nordic Harmony

Siinne – Design of Nordic Nature

Siinne – Design of Nordic Nature

Pohjoisen yhtä aikaa karu ja niin rikas luonto puhuttelee meitä Siinne valoakustiikan suunnittelijoita. Vuodenajan vaihtelut saavat aikaan hyvin monenlaisia valaisuja. Valo muovaa maisemaa ja myös sävyttää sitä. Juuri näin kevättalvella pohjoisen auringon säteet...

lue lisää
SIINNE-TUOTTEILLE DESIGN FROM FINLAND -MERKKI

SIINNE-TUOTTEILLE DESIGN FROM FINLAND -MERKKI

  Siinne tuotteille on nyt myönnetty Design from Finland -merkki. Siinteen sisustustuotteet yhdistävät innovatiivisella tavalla ekologisia akustisia materiaaleja ja valoa. Siinteessä Skandinavinen design kohtaa sisäilmalle terveelliset ja testatut akustiset...

lue lisää
Siinne-tuotteille Avainlippu

Siinne-tuotteille Avainlippu

  Meillä on nyt Avainlippu! Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, jota kuvaavat parhaiten sanat luotettava, vastuullinen, laadukas ja arvovalinta. Kotimaisen tuotteen valitseminen on yhtä aikaa eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Siinne tuotteet on...

lue lisää

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste