Siinne tuotteita Tuusulan asuntomessuilla

elo 27, 2020

Siinne Paju ja Kaltio valaisimet löytyvät Tuusulan asuntomessujen Keudan kohteesta. Rikkaan ja kodikkaan sisustuksen kohteeseen on suunnitellut Katariina Leppilampi. Katariina on ollut myös mukana luomassa ja toteuttamassa suunnitelmaa yhdessä Keudan eri alojen opiskelijoiden kanssa. Tämä on ollut mahtava ponnistus varmasti niin opiskelijoille kuin Keudan henkilökunnallekkin. Upeaa työtä kokonaisuudessaan!

Yläpuolella olevassa kuvassa pieni kurkistus Paju valaisimeen, alapuolelta löydät valaisimen kokonaisuudessaan. Valaisimeen on saatavana myös jalkaosa – näin siitä saa upean lattiavalaisimen.

Siinne Paju valaisin Keuda Asuntomessut

Alapuolella kuva asuntomessujen Keudan kohteen vanhempien makuuhuoneesta – Kaltio valaisin ja paneelit löytyvät ikkunan vieressä olevalta seinältä. Valaisimen printti kuljettaa katsojan suomalaisuuden juurille – alkuasukkaiden piirrokset on löydettävissä Hossan Värikalliolta aivan ”valaisimen vierestä”. Kiitokset Nina/Tilaflow niin kauniista kuvasta valaisimeen.

Kaltio valaisin löytyy myös maalattuna Siinne perusvärein: valkoisena (taittuu hiukan harmaaseen), vaaleanharmaana (NCS S 2000-N) ja harmaana (NCS S 4000-N).

Siinne Kaltio valaisin Siinne Kaltio paneelit Keuda

Kohteesta Lammi-kivitalot Duplio Tynell löydät upean Siinne valoakustiikka kokonaisuuden. Veistoksellisena valotaideteoksena se yhdistää yläkerran parvitilan ja alakerran olohuone-keittiötilan. Raikkaan sisustuksen Duplio Tynelliin on suunnitellut Studio Piitulainen. Sisustuksessa on mielyttävää ylellisyyttä ja designia yhdistettynä pehmeän tunnelmalliseen kodikkuuteen.

Kohde on suunniteltu aktiiviselle aikuiselle. Syksyn iltojen hämärtyessä valoelementit luovat lempeää tunnelman molempiin kerroksiin. Aktiivisen päivän jälkeen on ihana käpertyä vielä hetkeksi nauttimaan uuden kodin tunnelmasta viltin sisään.

Siinne Heksagon valoelementeistä löydät lisää tietoja täältä.

Siinne Heksagon Duplio Tynell kuva Studiopiitulainen

Siinne Heksagon Tuusulan asuntomessut Duplio Tynell

Siinne – Design of Nordic Nature

Siinne – Design of Nordic Nature

Pohjoisen yhtä aikaa karu ja niin rikas luonto puhuttelee meitä Siinne valoakustiikan suunnittelijoita. Vuodenajan vaihtelut saavat aikaan hyvin monenlaisia valaisuja. Valo muovaa maisemaa ja myös sävyttää sitä. Juuri näin kevättalvella pohjoisen auringon säteet...

lue lisää
SIINNE-TUOTTEILLE DESIGN FROM FINLAND -MERKKI

SIINNE-TUOTTEILLE DESIGN FROM FINLAND -MERKKI

  Siinne tuotteille on nyt myönnetty Design from Finland -merkki. Siinteen sisustustuotteet yhdistävät innovatiivisella tavalla ekologisia akustisia materiaaleja ja valoa. Siinteessä Skandinavinen design kohtaa sisäilmalle terveelliset ja testatut akustiset...

lue lisää
Siinne-tuotteille Avainlippu

Siinne-tuotteille Avainlippu

  Meillä on nyt Avainlippu! Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, jota kuvaavat parhaiten sanat luotettava, vastuullinen, laadukas ja arvovalinta. Kotimaisen tuotteen valitseminen on yhtä aikaa eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Siinne tuotteet on...

lue lisää

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste