SIINNE-TUOTTEILLE DESIGN FROM FINLAND -MERKKI

maalis 4, 2021

 

Siinne tuotteille on nyt myönnetty Design from Finland -merkki.

Siinteen sisustustuotteet yhdistävät innovatiivisella tavalla ekologisia akustisia materiaaleja ja valoa. Siinteessä Skandinavinen design kohtaa sisäilmalle terveelliset ja testatut akustiset materiaalit ja uuden LED teknologian.

Siinne tuoteperhe on syntynyt rakkaudesta pohjoiseen luontoon ja valoon. Tuoteperheen on luonut arkkitehti ja sisustusarkkitehti Ulla Mitiku ja tekstiilisuunnittelija Minna Rimpiläinen. “Siinne tuoteperheessä meille on tärkeää tuotteiden korkea laatu ja design sekä muuntuvuus ja muuntojoustavuus erilaisiin tiloihin.”

Siinteen päätuotteita ovat akustiset ja modulaariset akustiset Heksagon ja Neliö valoelementit. Voit asentaa valoelementit tilaan sopien eri muotoisiksi kokonaisuuksiksi. Valoelementtejä Siinteestä löytyy kahta eri muotoa, heksagonia ja neliöä.

Siinne perusvärit ovat valkoinen, joka taittuu hiukan harmaaseen, kaksi harmaan sävyä ja mustanharmaa. Voit tilata värin tuotteelle myös NCS värikartasta. Siinne tuotteita ovat akustiset valaisimet, valoelementit, elementit, paneelit, tilanjakajat ja akustinen taide.

Siinne – Tones of Nordic Harmony

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Merkki kertoo, että yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Merkin saaneet yritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

Siinne – Design of Nordic Nature

Siinne – Design of Nordic Nature

Pohjoisen yhtä aikaa karu ja niin rikas luonto puhuttelee meitä Siinne valoakustiikan suunnittelijoita. Vuodenajan vaihtelut saavat aikaan hyvin monenlaisia valaisuja. Valo muovaa maisemaa ja myös sävyttää sitä. Juuri näin kevättalvella pohjoisen auringon säteet...

lue lisää
Siinne-tuotteille Avainlippu

Siinne-tuotteille Avainlippu

  Meillä on nyt Avainlippu! Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, jota kuvaavat parhaiten sanat luotettava, vastuullinen, laadukas ja arvovalinta. Kotimaisen tuotteen valitseminen on yhtä aikaa eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Siinne tuotteet on...

lue lisää

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste