Siinne – Design of Nordic Nature

tammi 31, 2022

Pohjoisen yhtä aikaa karu ja niin rikas luonto puhuttelee meitä Siinne valoakustiikan suunnittelijoita. Vuodenajan vaihtelut saavat aikaan hyvin monenlaisia valaisuja. Valo muovaa maisemaa ja myös sävyttää sitä.

Juuri näin kevättalvella pohjoisen auringon säteet hiipivät vielä matalalla ja paljastavat hyvin hangella kulkeneiden eläinten reitit. Missä loikkinut jänis, missä kulkenut repolainen – tai niin harvoin tavattu Napakettu eli naali. Kun kumarrut katsomaan lähempää, huomaat, miten hangen pintaa pitkin hiipivä valo tuo esiin yksittäiset lumihiutaleet ja kiteet lumen pinnalla.

Kevättalven valo hiipii myös pitkin Siinne Heksagon valoelementin pintaa näyttäen luonnonmateriaalin luoman struktuurin valoelementin pinnassa. Heksagon valoelementtien päämateriaalina on turve. Turve on erittäin hyvä materiaali akustisilta ominaisuuksiltaan – materiaalin akustiikkaluokka on A (paras mahdollinen). Valoakustiikan kolmiuloitteinen muoto vahvistaa edelleen tuotteen akustisia ominaisuuksia. Hyvin akustoivat tuotteet auttavat tehokkaasti tilan harmonisen äänimaailman luomisessa. Kun tilassa on hyvä akustiikka, sen jälkikaiunta-aika on riittävän lyhyt. Huomaat sen siitä, että tila ei tunnu meluisalta tai ”hälinältä” silloinkaan, kun siellä on enemmän ihmisiä koolla.

Siinne tuotteet tuovat tilaan pohjoisen valon lisäksi pohjoisen luonnon hiljaisuutta ja rauhaa. Kiireisten päivien ja ajan epävarmuuden keskellä kaipaamme sitä aivan yhtä paljon kuin lempeää valoa.

SIINNE-TUOTTEILLE DESIGN FROM FINLAND -MERKKI

SIINNE-TUOTTEILLE DESIGN FROM FINLAND -MERKKI

  Siinne tuotteille on nyt myönnetty Design from Finland -merkki. Siinteen sisustustuotteet yhdistävät innovatiivisella tavalla ekologisia akustisia materiaaleja ja valoa. Siinteessä Skandinavinen design kohtaa sisäilmalle terveelliset ja testatut akustiset...

lue lisää
Siinne-tuotteille Avainlippu

Siinne-tuotteille Avainlippu

  Meillä on nyt Avainlippu! Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, jota kuvaavat parhaiten sanat luotettava, vastuullinen, laadukas ja arvovalinta. Kotimaisen tuotteen valitseminen on yhtä aikaa eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Siinne tuotteet on...

lue lisää

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste