Siinne asuntomessut Lohjalla Heksagon valoelementti Villa Ilta

Arvonta päättynyt 9.8.2021

Kiva nähdä sinut täällä!

Kaipaatko kotiisi uutta upeaa ilmettä? Kaipaatko kotiisi levollisempaa äänimaailmaa? Arvontamme on valitettavasti päättynyt. Tarjoamme sinulle Siinne tuotteiden toimituksen kaikkialle Suomeen ilman toimituskuluja – kirjaa sähköpostin aihe-kenttään ”Asuntomessut2021”. Tutustu tuotteisiimme täällä!

Haluatko tietää lisää – kun jätät lomakkeeseen toiveen uutiskirjeemme tilaamisesta, kerromme sinulle mielellään uusista tuotteistamme ja kampanjoistamme. Jaamme myös mielellään tietoa ja kokemuksia tilojen sisustamisesta ja äänimaailman parantamisesta.

Nimi
Olen

Siinne tuotteet ilman toimituskuluja kaikkialle Suomeen!

Asuntomessujen ajan tarjoamme 10 % alennuksen kaikista Siinne valoakustiikka tuotteista. Tutustu tuotteisiimme täällä!

Autamme mielellään sinua suunnittelussa. Nyt sinulle Siinne tuotteiden suunnittelu kotiisi veloituksetta (ovh 49 €/tila).  Kun toivot suunnittelua kotiisi, toimi näin:

  1. Lähetä sähköpostiin info@siinne.com tai puhelimeen/WhatsAppiin p. 044 019 7496 kuvia ja mitat tilasta, johon toivot Siinne valoakustiikkaa. Kuulemme mielellään myös toiveen tuotteista, jonka toivot meidän ottavan suunnitelmaan mukaan.
  2. Vastaamme viestiisi luonnoksella mittoineen viikon kuluessa toiveen saapumispäivästä.
  3. Jos sinulla on muutostoive suunnitelmaan, kuulemme sen mielellään ja toimitamme sinulle päivitetyn suunnitelman. Jos voitat arvonnan ja olet jo ehtinyt tehdä tilauksesi messujen aikana, vähennämme arvonnan summan tilauksesi loppusummasta!

Minna_Rimpiläinen
Ollaan pian yhteyksissä!

Aurinkoisin kesäterveisin,
Minna
p. 044 019 7496 info@siinne.com siinne.com #siinne Instagram: @siinnevaloakustiikka
Siinne – Design of Nordic Nature

Haluan tietää lisää tai jättää tarjouspyynnön:

9 + 4 =