Siinne asuntomessut Lohjalla Heksagon valoelementti Villa Ilta

Tervetuloa osallistumaan 1000 € arvoisen Siinne valoakustiikka lahjakortin arvontaan – Asuntomessut Lohjalla 2021

Kiva nähdä sinut täällä!

Kaipaatko kotiisi uutta upeaa ilmettä? Kaipaatko kotiisi levollisempaa äänimaailmaa? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa 1000 € arvoinen Siinne valoakustiikka –lahjakortti ja toteuttaa unelmasi – Onnea arvontaan!

Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistut täyttämällä ja lähettämällä allaolevan lomakkeen.

Arvonnan säännöt: Arvontaan voit osallistua täyttämällä ja lähettämällä arvontalomakkeen sivustollamme osoitteessa: siinne.com/arvonta. Arvonta alkaa 8.7.2021 ja päättyy 9.8.2021. Arvonnan järjestää Siinne/Aurinkopuro Oy. Siinne/Aurinkopuro Oy vastaa arpajaisverosta. Lahjakortin voi käyttää siinne.com nettisivujen tuotteisiin. Tuotteiden tilaaminen: info@siinne.com ja p. 044 019 7496. Siinne valoakustiikka tuotteet ovat CE hyväksyttyjä EU-alueella. Facebook ei suosittele, sponsoroi eikä hallinnoi kampanjaa millään tavalla. Voittajalle ilmoitetaan arvonnan voittamisesta henkilökohtaisesti viikon 33 aikana. Jos voitat ja olet arvonnan aikana tehnyt Siinne tuotetilauksen, vähennämme tai palautamme tilauksen summasta arvonnan voiton suuruuden.

Haluatko tietää lisää – kun jätät lomakkeeseen toiveen uutiskirjeemme tilaamisesta, kerromme sinulle mielellään uusista tuotteistamme ja kampanjoistamme. Jaamme myös mielellään tietoa ja kokemuksia tilojen sisustamisesta ja äänimaailman parantamisesta.

Nimi
Olen

Siinne messutarjous -10 %

Asuntomessujen ajan tarjoamme 10 % alennuksen kaikista Siinne valoakustiikka tuotteista. Tutustu tuotteisiimme täällä!

Autamme mielellään sinua suunnittelussa. Messujen ajan Siinne tuotteiden suunnittelu kotiisi veloituksetta (ovh 49 €/tila).  Kun toivot suunnittelua kotiisi, toimi näin:

  1. Lähetä sähköpostiin info@siinne.com tai puhelimeen/WhatsAppiin p. 044 019 7496 kuvia ja mitat tilasta, johon toivot Siinne valoakustiikkaa. Kuulemme mielellään myös toiveen tuotteista, jonka toivot meidän ottavan suunnitelmaan mukaan.
  2. Vastaamme viestiisi luonnoksella mittoineen viikon kuluessa toiveen saapumispäivästä.
  3. Jos sinulla on muutostoive suunnitelmaan, kuulemme sen mielellään ja toimitamme sinulle päivitetyn suunnitelman. Jos voitat arvonnan ja olet jo ehtinyt tehdä tilauksesi messujen aikana, vähennämme arvonnan summan tilauksesi loppusummasta!

Minna_Rimpiläinen
Ollaan pian yhteyksissä!

Aurinkoisin kesäterveisin,
Minna
p. 044 019 7496 info@siinne.com siinne.com #siinne Instagram: @siinnevaloakustiikka
Siinne – Design of Nordic Nature

Haluan tietää lisää tai jättää tarjouspyynnön:

2 + 13 =