Siinne valoakustiikka Heksagon valoelementti

Kiva nähdä sinut täällä!

Kaipaatko kotiisi uutta upeaa ilmettä? Kaipaatko kotiisi levollisempaa äänimaailmaa? Nyt syyskuun loppuun asti Habitare messualennus – 15 % kaikista Siinne tuotteista. Extrana Siinne tuotteiden toimitus kaikkialle Suomeen ilman toimituskuluja (arvo 49 €) 30.9.2022 mennessä tehtyihin tilauksiin – tilaukset näppärästi sähköpostilla osoitteeseen info@siinne.com, sähköpostin aiheeksi ”Habitare2022”. Tutustu tuotteisiimme täällä!

Haluatko tietää lisää – kun jätät lomakkeeseen toiveen uutiskirjeemme tilaamisesta, kerromme sinulle mielellään uusista tuotteistamme ja kampanjoistamme. Jaamme myös mielellään tietoa ja kokemuksia tilojen sisustamisesta ja äänimaailman parantamisesta. Arvomme kaikkien 30.9.2022 mennessä yhteystietonsa jättäneiden kesken tunnelmallista valoa syksyyn ja talveen <3 valkoisen Heksagon valoelementin arvo 465 €.

Nimi
Olen

Ekologisissa Siinne sisustustuotteissa valoakustiikka, taideakustiikka ja designakustiikka kulkevat käsi kädessä. Siinne tuoteperheessä tunnelmallinen valo ja akustiset luonnonmateriaalit yhdistyvät moderniin muotokieleen. Siinne tuo tilaan kauniilla ja yksilöllisellä tavalla luonnonrauhaa, hiljaisuutta ja harmoniaa. Tuotteet sopivat niin julkisten tilojen kuin kotienkin sisustukseen. Tuotteet on valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu -sertifikaatit.

Siinne – Design of Nordic Nature

Tutustu tuotteisiimme täällä!

Autamme mielellään sinua suunnittelussa. Nyt sinulle Siinne tuotteiden suunnittelu kotiisi veloituksetta (ovh 79 €/tila).  Kun toivot suunnittelua kotiisi, toimi näin:

  1. Lähetä sähköpostiin info@siinne.com tai puhelimeen/WhatsAppiin p. 044 019 7496 kuvia ja mitat tilasta, johon toivot Siinne valoakustiikkaa. Kuulemme mielellään myös toiveen tuotteista, jonka toivot meidän ottavan suunnitelmaan mukaan.
  2. Vastaamme viestiisi luonnoksella mittoineen viikon kuluessa toiveen saapumispäivästä.
  3. Jos sinulla on muutostoive suunnitelmaan, kuulemme sen mielellään ja toimitamme sinulle päivitetyn suunnitelman.

Minna_Rimpiläinen
Ollaan pian yhteyksissä!

Aurinkoisin kesäterveisin,
Minna
p. 044 019 7496 info@siinne.com
siinne.com #siinne Instagram: @siinnevaloakustiikka

Haluan tietää lisää tai jättää tarjouspyynnön:

5 + 4 =