SISUSTA AKUSTISILLA DESIGNTUOTTEILLA

 

”Koko talven on ollut valkoista, niin valkoista. Ja sitten tulee päivä, jolloin auringon ensimmäiset säteet siintävät taivaalle. Ne valaisevat taivaan. Aurinkoa ei vielä näy, mutta pitkä hämärän ja kaamoksen aika on ohi. Kevät on tulossa tunturiin!”

Ekologisissa Siinne- sisustustuotteissa akustiikka, taide ja design kulkevat käsi kädessä. Tunnelmallinen valo ja akustiset luonnonmateriaalit yhdistyvät moderniin muotokieleen. Siinne tuo tilaan kauniilla ja yksilöllisellä tavalla rauhallisen äänimaiseman ja harmoniaa. Tuotteet sopivat niin julkisten tilojen kuin kotienkin sisustukseen. Tuotteet on valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu -sertifikaatit.

Siinne – Design of Nordic Nature

 

Siinne asuntomessut Lohjalla Heksagon valoelementti Villa Ilta

Asuntomessut Lohjalla 9.7.-8.8.2021 OSALLISTU ARVONTAAN

Voita 1000 € arvoinen Siinne lahjakortti! Arvonta päättyy 9.8.2021. Lue lisää ja osallistu täällä!

Bongaa Siinne: Olemme mukana asuntomessujen Villa Ilta ja Lohjan Saarenta kohteissa. Tervetuloa tutustumaan!
Messutarjouksena saat Siinne valoakustiikka tuotteet – 10 % 9.8.2021 asti. Tilaukset ja lisätietoja info@siinne.com ja 044 019 7496/Minna.

SIINNE-TUOTTEILLE DESIGN FROM FINLAND -MERKKI

SIINNE-TUOTTEILLE DESIGN FROM FINLAND -MERKKI

  Siinne tuotteille on nyt myönnetty Design from Finland -merkki. Siinteen sisustustuotteet yhdistävät innovatiivisella tavalla ekologisia akustisia materiaaleja ja valoa. Siinteessä Skandinavinen design kohtaa sisäilmalle terveelliset ja testatut akustiset...

lue lisää
Siinne-tuotteille Avainlippu

Siinne-tuotteille Avainlippu

  Meillä on nyt Avainlippu! Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, jota kuvaavat parhaiten sanat luotettava, vastuullinen, laadukas ja arvovalinta. Kotimaisen tuotteen valitseminen on yhtä aikaa eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Siinne tuotteet on...

lue lisää

Valoakustiikka

Yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste